🔵 بیانیه مشترک امامجمعه، نماینده مجلس و فرماندار اسدآباد به مناسبت روز جهانی قدس
🔷️به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اسدآباد حضرت حجتالاسلام والمسلمین شیخ مرتضی موحدی، امامجمعه محترم اسدآباد، دکتر اکبر رنجبرزاده، نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، و جناب آقای سلیمان نظریدوست، فرماندار شهرستان اسدآباد، با صدور پیامی، روز جهانی قدس را اقدامی در حمایت از ملتهای مستضعف و مظلوم سراسر جهان دانسته و از مردم شریف این شهرستان برای حضور پرشور در راهپیمایی این روز بزرگ دعوت کردند.
متن پیام به این شرح است :
🔹️رژیم سفاک و جعلی صهیونیستی، که در برابر مقاومت ملت فلسطین ناکام مانده است، با ترور فرماندهان و رهبران مقاومت و گسترش جنگ به خارج از غزه، در تلاش است تا شکستهای خود را جبران کند و از باتلاق غزه رهایی یابد؛ غافل از اینکه پرچم مقاومت تا پیروزی نهایی بر زمین نخواهد افتاد.
🔹️حمایت از مردم مظلومی که با دست خالی در برابر رژیمی تا دندان مسلح و مورد حمایت ابرقدرتها ایستادگی میکنند، از مصادیق درایت و هوشمندی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بود. امروز نیز، طبق فرمایش پیامبر اکرم (ص) که میفرمایند: «ممکن است حکومتی با کفر باقی بماند، اما با ظلم پایدار نخواهد ماند»، شاهد آن هستیم که رژیم صهیونیستی با جنایتهای بیپایان خود، نابودی خویش را تسریع کرده است.
🔹️رهبران انقلاب اسلامی، الگوی جهانی حمایت از مظلومان و مستضعفان هستند و ما امیدواریم هرچه زودتر شاهد سقوط این رژیم جعلی، کودککش، جنایتکار و عامل تفرقه و نفاق در دنیا باشیم.
🔹️اینجانبان، ضمن اعلام انزجار از رژیم منفور صهیونیستی و حمایت قاطع از ملت سرافراز فلسطین و مقاومت قهرمان، از مردم شریف، آگاه و انقلابی شهرستان اسدآباد، زادگاه بیدارگر مشرقزمین، سید جمالالدین اسدآبادی، دعوت میکنیم که همچون گذشته، با حضوری باشکوه و دشمنشکن در راهپیمایی روز جهانی قدس، برگ زرین دیگری را در تاریخ پرافتخار استکبارستیزی این شهرستان رقم بزنند.
🔹️حجتالاسلام والمسلمین شیخ مرتضی موحدی – امامجمعه شهر اسدآباد
🔹️دکتر اکبر رنجبرزاده – نماینده مردم شریف اسدآباد در مجلس شورای اسلامی
🔹️سلیمان نظریدوست – فرماندار شهرستان اسدآباد