
🔵 دیدار مهندس مسعود رضایی مدیرکل و معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان با جناب آقای سلیمان نظری دوست فرماندار شهرستان اسدآباد
🔷️ جناب آقای سلیمان نظری دوست فرماندار شهرستان ضمن تقدیر از خدمات بنیاد مسکن در شهرستان، بنیاد مسکن را یکی از نهادهای انقلابی و یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دانست و خواستار اجرای طرح هادی، بهسازی معابر در روستاها بخصوص روستاهای محروم این شهرستان شد و گفت :
🔹️ تعامل و همکاری بنیاد مسکن با نهادهای ذیربط در مجموعه جهت توسعه عمران و آبادانی شهرستان ضروری است
اداره بنیاد مسکن شهرستان با همکاری راه و شهرسازی و بخشداران و دهیاران تلاش نماید که در همه شاخص های این نهاد از میانگین استان بالاتر باشد که این امر با تلاش وآگاهی بخشی امکان پذیر است و در جذب منابع برای خدمت رسانی بیشتر باید تلاش کنیم .
🔹️ در ادامه مهندس رضایی مدیرکل بنیاد مسکن استان ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیتها و اقدامات انجام شده در حوزه مسکن ، طرح نهضت ملی مسکن و برنامه های پیش روی بنیاد مسکن در این شهرستان را تشریح کردند.
🕰 ساعت: ۱۴:۰۰