استاندار همدان: سرمایه گذاری در روستاها، نقش آفرین در تامین کننده امنیت غذایی است

 photo_2025-03-12_13-39-21.jpg

استاندار همدان با تاکید بر مدیریت صحیح در مولد سازی روستاها باعث افزایش مهاجرت معکوس خواهد شد، گفت: سرمایه گذاری در روستاها، نقش آفرین در در تامین کننده امنیت غذایی خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، دکتر حمید ملانوری شمسی در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، اظهار کرد: روستاها علاوه بر محل سکونت، محل اشتغال نیز هستند و باید برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای در این مناطق به گونه‌ای باشد که امکانات لازم برای تولید و اشتغال در روستاها فراهم شود.
وی افزود: از مشکلات اساسی در زمینه با توسعه اقتصادی در روستاها محدودیت‌های طرح‌های هادی روستایی است که در کنار برخی دیگر سیاست‌ها موجب خالی شدن روستاها و افزایش مشکلات شهری شده است.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه باید برای تامین امنیت غذایی استان بر مهاجرت معکوس و احیای روستاها تمرکز شود، بیان کرد: تأمین مسکن در روستاها، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه زیرساخت‌ها، از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
ملانوری افزود: در برخی کشورها، روستاها با وجود دامداری و کشاورزی، از نظر بهداشتی کاملاً استاندارد هستند و شرکت‌های خدماتی روستایی در این کشورها وظیفه واکسیناسیون دام، جمع‌آوری و دفع بهداشتی زباله، تأمین علوفه و کنترل بیماری‌ها را بر عهده دارند بنابراین ما نیز باید به دنبال تدابیر لازم برای حرکت به این سمت باشیم.
وی  با اشاره به خسارات ناشی از بیماری‌های دامی و مشکلات امنیت غذایی، خواستار توجه ویژه به نظام قرنطینه شد و گفت: استقرار ایستگاه‌های قرنطینه و نظارت دقیق بر تولیدات کشاورزی و دامی، از اولویت‌های ماست. حوادثی مانند شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان نشان داده که بی‌توجهی به این مسائل می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری به کشور وارد کند.
استاندار همدان با بیان اینکه حمایت از تولیدات داخلی و اصلاح نظام توزیع محصولات غذایی بسیار اهمیت دارد، گفت: اگر به تولیدکنندگان داخلی توجه نکنیم و زیرساخت‌های لازم را فراهم نکنیم، امنیت غذایی کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
ملانوری، تاکید کرد: سلامت تنها به حوزه بهداشت و درمان محدود نمی‌شود، بلکه آموزش، فرهنگ، مسائل اجتماعی، زیرساخت‌ها، ارتباطات و رسانه‌ها نیز نقش مهمی در آن دارند برهمین اساس تمامی دستگاه‌ها باید در این زمینه به وظایف خود عمل کنند.
استاندار همدان در این جلسه با اشاره بر لزوم توجه ویژه به تأمین آب مصرفی در بخش‌های مختلف استان تاکید کرد: مبحث تأمین آب، به‌ویژه در بخش کشاورزی و شرب، به‌طور جدی در دستور کار استان قرار گرفته و در همین راستا روز گذشته موفق به جذب اعتبار ملی به مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان شدیم تا با کمک این اعتبار در ترمیم و بهبود وضعیت آب شرب استان اقدام شود.
ملانوری با انتقاد از اینکه در حال حاضر بخش عمده‌ای از آب استان به کشاورزی اختصاص دارد و بخش کمتری برای مصارف شرب و خدمات استفاده می‌شود، بیان کرد: آب شرب ما آب گرانی است و برای تأمین آن هزینه‌های زیادی متحمل می‌شویم بنابراین مدیریت منابع آب در تمامی بخش‌ها ضرورت دارد.
استاندار همدان از مردم درخواست کرد که در مصرف آب، به‌ویژه در بخش‌های کشاورزی و صنعتی، الگوهای مصرف بهینه را رعایت کنند و افزود: کشاورزان ما نیز باید از تکنولوژی‌های نوین آبیاری در بخش کشاورزی بهره‌برداری کنند تا مصرف آب به‌طور مؤثرتری مدیریت شود.
ملانوری در پایان افزود: انتظار ما این است با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت و همراهی مرد منابع آب استان به طور موثری مدیریت شود تا شاهد کاهش و برطرف شدن مشکلات آب در فصل تابستان و ماه‌های گرم، سال باشیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، در این جلسه، مقرر شد اقدامات لازم برای بهبود شرایط روستاها و افزایش تولیدات کشاورزی و دامی در استان، در دستور کار جدی دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی