استاندار همدان: مولد سازی روستاها، موجب دوام و پایداری توسعه همدان می‌شود

photo_2025-03-18_13-38-55.jpg

استاندار همدان با بیان اینکه توسعه درون‌زا با دولت محلی، راه توسعه استان است، گفت: روستاهای همدان باید، در تولید و امنیت غذایی مولد شوند تا توسعه همدان پایدار و با دوام باشد.

به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، حمید ملانوری شمسی در مراسم رونمایی از طرح مولدسازی روستاهای استان همدان اظهار کرد: باپجود خدمات گسترده‌ای که جهاد سازندگی به روستاها ارائه کرده، اما متاسفانه شاهد کاهش جمعیت روستاها هستیم که این امر می‌تواند امنیت غذایی کشور را تهدید کند.
وی با بیان اینکه  روستاها محل تولید هستند و برخلاف شهر که محلی برای دریافت خدمات به شمار می‌رود، محیط و فرهنگ روستا نشاط‌آور است، تاکید کرد: تمام توان خود را باید به کار ببریم و به گونه‌ای عمل کنیم که مهاجرت معکوس به روستاها شکل بگیرد.
استاندار همدان با اشاره بر اینکه از ابتدای حضور در استان معتقد بودیم برای حل مسائل و پیشرفت استان شکل گیری دولت محلی الزامی است، بیان کرد: برای اینکه این دولت محلی شکل بگیرد نیازمند برنامه ریزی بر اساس منابع و فرصت های استان هستیم بر همین اساس باید هم درونزا باشیم هم درون‌نگر و این از اصول اقتصاد مقاومتی است.
ملانوری با بیان اینکه جمهوری اسلامی از بدو شکل گیری دائما با بحران های عدیده روبرو بوده است، عنوان کرد: دشمن از نبوغ و هوش ایرانیان وحشت دارد چرا که به خوبی می‌دهند اگر نبوغ ایرانیان با منابع موجود در کشور ترکیب شود، قدرتی حاصل خواهد شد که هیچ قدرتی جلودار آن نخواهد بود لذا نباید بگذاریم این منابع خدادادی و سرمایه انسانی از بین برود.
وی افزود: توسعه باید بر مدار عدالت باشد برای همین است که معتقدیم ابتدا باید محرومین و حاشیه‌نشینان ساماندهی شوند زیرا آمار ۲۵ میلیون نفری حاشیه نشینی نشانگر این است که توسعه عادلانه صورت نپذیرفته است.
استاندار همدان با اشاره دو مصوبه ارائه یک طرح نو و محلی و مولد کردن طرح ها که خروجی مهم این جلسه بود، گفت: استان همدان سرشار از فرصت ها است و استفاده از این فرصت ها با شکل گیری دولت محلی محقق خواهد شد.
ملانوری تاکید کرد: مولد سازی روستاها با تشکیل و راه اندازی شرکت های تعاونی مختلف و همچنین رونق در بازار فروش محصولات روستایی امکان پذیر خواهد بود و باید به طور ویژه در دستور کار مسئولان دستگاه‌های متولی قرار گیرد.
وی در پایان افزود: ایجاد و احداث طرح‌های دهکده کشاورزی، دامپروری، گردشگری و صنایع دستی با هدف مولد سازی روستاها و همچنین رونق در بازار فروش محصولات تولیدی روستائیان باید به مرحله‌ای برسد که اقتصاد پایدار و پویا در روستا را ایجاد و انگیزه بازگشت به روستا را تقویت کند.

photo_2025-03-18_13-38-58.jpg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی