🔺️فرماندار فامنین در کارگاه آموزشی ترویجی کشت هیدروپونیک خواستار شد: همافزایی دستگاهها و همت کشاورزان برای جهش در کشت گلخانهای شهرستان
🔹️فرماندار فامنین در کارگاه آموزشی ترویجی کشت هیدروپونیک خواستار همافزایی و همکاری جدیتر دستگاههای اجرایی و همت و اراده بیشتر کشاورزان برای جهش در کشت گلخانهای شهرستان شد.
🔹️سید روحالله حسینی با حضور در این کارگاه در گلخانه هیدروپونیک بهرامی در فامنین ضمن قدردانی از حضور کاروان ترویج الگوی کشت در شهرستان گفت: از فنی و حرفهای و جهاد کشاورزی شهرستان خواسته بودم با همکاری بسیج امسال را سال جهاد آموزش قرار دهند تا با آموزش درست، توسعه کشت گلخانه ای و اشتغال در این بخش در شهرستان انجام شود و مجدد بر این موضوع تاکید میکنم.
🔹️وی با تقدیر از همکاری کشاورزان در اصلاح الگوی کشت افزود: وضعیت منابع آبی شهرستان و محدودیت در این حوزه در کنار بهرهوری بالا در کشت گلخانهای توسعه این نوع کشت در شهرستان را تبدیل به یک الزام و ضرورت کرده است.
🔹️فرماندار فامنین ادامه داد: برای حفاظت از منابع آبی، افزایش بهرهوری در تولید کشاورزی و حفاظت از خاک و آب در شهرستان در گذشته کم کار شده و اکنون باید این عقب ماندگی با جهش در توسعه کشت گلخانهای در شهرستان جبران شود.
🔸️حسینی با قدردانی از همراهی بانکها در توسعه شهرستان خطاب به مدیران بانکهای حاضر در کارگاه اضافه کرد: حمایت و پشتیبانی بانکها در توسعه گلخانهها بسیار مهم است و انتظار است بانکها از سرمایهگذاران در این حوزه و کشاورزان حمایت جدیتری داشته باشند.
🔸️وی تصریح کرد: الگوی مناسب برای ارائه به کشاورزان در شهرستان مانند همین گلخانه وجود دارد و باید از این ظرفیتها در راستای معرفی الگو و آموزش به کشاورزان استفاده بهتری کرد.
🔹️در این کارگاه که کشاورزان متقاضی احداث گلخانه در شهرستان و جمعی از مدیران مرتبط با این حوزه نیز حضور داشتند، مزایا و دلایل توصیه به کشت گلخانهای توضیح داده شد و روش احداث گلخانه و مسائل ترویجی از سوی مدیران و کارشناسان مرتبط بیان شد.
در پایان این کارگاه فرماندار با همراهی مدیر جهاد کشاورزی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، مدیر فنی و حرفهای و تعدادی از کشاورزان از گلخانه هیدروپونیک بهرامی بازدید کرده و یا متخصصان و کارکنان به گفتوگو پرداختند.
🔺️شایان ذکر است هیدروپونیک یا آبکشت از روشهای خلاقانه تولید محصولات کشاورزی بدون خاک و سم و با کمترین نیاز به آب است که در همین خصوص گلخانهای یک هکتاری در فامنین ایجاد شده است.