فرماندار فامنین خواستار شد: هم افزایی دستگاه ها و همت کشاورزان برای جهش در کشت گلخانه ای شهرستان

🔺️فرماندار فامنین در کارگاه آموزشی ترویجی کشت هیدروپونیک خواستار شد: هم‌افزایی دستگاه‌ها و همت کشاورزان برای جهش در کشت گلخانه‌ای شهرستان 

🔹️فرماندار فامنین در کارگاه آموزشی ترویجی کشت هیدروپونیک خواستار هم‌افزایی و همکاری جدی‌تر دستگاه‌های اجرایی و همت و اراده بیشتر کشاورزان برای جهش در کشت گلخانه‌ای شهرستان شد.

🔹️سید روح‌الله حسینی با حضور در این کارگاه در گلخانه هیدروپونیک بهرامی در فامنین ضمن قدردانی از حضور کاروان ترویج الگوی کشت در شهرستان گفت: از فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی شهرستان خواسته بودم با همکاری بسیج امسال را سال جهاد آموزش قرار دهند تا با آموزش درست، توسعه کشت گلخانه ای و اشتغال در این بخش در شهرستان انجام شود و مجدد بر این موضوع تاکید می‌کنم.

🔹️وی با تقدیر از همکاری کشاورزان در اصلاح الگوی کشت افزود: وضعیت منابع آبی شهرستان و محدودیت در این حوزه در کنار بهره‌وری بالا در کشت گلخانه‌ای توسعه این نوع کشت در شهرستان را تبدیل به یک الزام و ضرورت کرده است.

🔹️فرماندار فامنین ادامه داد: برای حفاظت از منابع آبی، افزایش بهره‌وری در تولید کشاورزی و حفاظت از خاک و آب در شهرستان در گذشته کم کار شده و اکنون باید این عقب ماندگی با جهش در توسعه کشت گلخانه‌ای در شهرستان جبران شود.

🔸️حسینی با قدردانی از همراهی بانک‌ها در توسعه شهرستان خطاب به مدیران بانک‌های حاضر در کارگاه اضافه کرد: حمایت و پشتیبانی بانک‌ها در توسعه گلخانه‌ها بسیار مهم است و انتظار است بانک‌ها از سرمایه‌گذاران در این حوزه و کشاورزان حمایت جدی‌تری داشته باشند.

🔸️وی تصریح کرد: الگوی مناسب برای ارائه به کشاورزان در شهرستان مانند همین گلخانه وجود دارد و باید از این ظرفیت‌ها در راستای معرفی الگو و آموزش به کشاورزان استفاده بهتری کرد.

🔹️در این کارگاه که کشاورزان متقاضی احداث گلخانه در شهرستان و جمعی از مدیران مرتبط با این حوزه نیز حضور داشتند، مزایا و دلایل توصیه به کشت گلخانه‌ای توضیح داده شد و روش احداث گلخانه و مسائل ترویجی از سوی مدیران و کارشناسان مرتبط بیان شد.

در پایان این کارگاه فرماندار با همراهی مدیر جهاد کشاورزی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، مدیر فنی و حرفه‌ای و تعدادی از کشاورزان از گلخانه هیدروپونیک بهرامی بازدید کرده و یا متخصصان و کارکنان به گفت‌وگو پرداختند.

🔺️شایان ذکر است هیدروپونیک یا آب‌کشت از روش‌های خلاقانه تولید محصولات کشاورزی بدون خاک و سم و با کم‌ترین نیاز به آب است که در همین خصوص گلخانه‌ای یک هکتاری در فامنین ایجاد شده استIMG 20230508 224955 624.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی