حضور مدیران فامنین در روستاهای شهرستان در آستانه روز ایمان و امید

IMG 20230618 152816 783

🔺️حضور مدیران فامنین در روستاهای شهرستان در آستانه روز ایمان و امید/ 

فرماندار فامنین در جمع اهالی روستای معدن کوه: دولت مردمی و انقلابی با پشتوانه مردم و توکل به خدا به دنبال پیشرفت کشور است 

🔹️فرماندار فامنین در جمع اهالی روستای معدن کوه گفت: دولت مردمی و انقلابی با پشتوانه مردم و توکل به خدا به دنبال پیشرفت کشور است و دشمنان این را نمی‌خواهند 

🔹️سید روح الله حسینی که به همراه جمعی از مدیران در ادامه برنامه ده گردشی در آستانه ۲۸ خرداد ماه سالروز انتخاب آیت الله دکتر رئیسی به ریاست جمهوری و روز ایمان و امید افزود: بیشت و هشتم خرداد روز ایمان و امید نامگذاری شده است زیرا در انتخاباتی با حماسه آفرینی مردم عدالت‌طلب جمهوری اسلامی آیت الله دکتر رئیسی به ریاست جمهوری انتخاب و دولت مردمی را تشکیل داد.

🔹️وی اضافه کرد: دشمن از هر امکاناتی برای رسیدن به هدف خود استفاده می کنند و دشمنان وقتی می بینند ایران به قله نزدیک می شود هجمه روانی خود را از ابزار مختلف برای ناامید کردن مردم استفاده می کنند‌ مانند اتفاقاتی که در سال گذشته رخ داد و سه ماه در انظار مردم و سطوح بین الملل کشور را متزلزل کرد و با توجه به ثباتی که کشور رسیده بود این ثبات از بین رفت و کشورهایی که آماده مذاکره بودند فاصله گرفتند و عنوان کردند باید وضعیت ایران را مطالعه کنیم و کشورهای همسایه به وضعیت امیدوار شدند و امروز بعد از سه فصل از آن اتفاقات می بینیم نه تنها به آرزوی خود نرسیده اند بلکه در عرصه های ملی و منطقه ای کشور حرفی برای گفتن دارد.

🔹️فرماندار تصریح کرد: امروز کشورها به دنبال برقراری ارتباط و گسترده تر کردن ارتباط با کشور هستند و رئیس جمهور ما در کشورهای آمریکای لاتین که زمانی حیات خلوت آمریکا بود حضور یافته و این جایگاه یک دولت مردمی و انقلابی است که با پشتوانه مردم و توکل به خدا به دنبال پیشرفت کشور است و دشمنان این را نمی‌خواهند.

🔹️حسینی خاطرنشان کرد:امروز مردم تشخیص دادند که دولتی در سر کار باشد که پشتوانه مردم باشد و این روز را به مردم این روستا تبریک می گوییم.

🔹️وی با قدردانی از حضور مدیران و تبریک هفته کشاورزی و قدردانی از زحمات مسئولان این حوزه اظهار داشت: حضور مسئولین ادارات برگرفته از همین روحیه ریاست محترم جمهور و استاندار محترم است و همانطور که ریاست محترم جمهور از خاکی شدن عبای خود ترسی ندارد و ما هم با این حضور در کنار شما به دنبال گره گشایی از کار مردم هستیم.

🔹️فرماندار بیان داشت: مشکلات از چند بعد قابل پیگیری است بخشی در اختیار مسئولین شهرستانی است که می خواهیم از اختیارات خود استفاده کنیم و بخشی دیگر با همکاری و توافق اعتبارات استانی در نظر گرفته شود و بخش سوم در بحث احیای قنوات لازم است مردم روستا مشارکت داشته باشند.

🔹️حسینی عنوان کرد: پای کار بودن و پیگیری شما خوب است و در کنار این پیگیری ظرفیت شناسی نیز باید اتفاق بیفتد.

🔹️وی گفت: نزدیک ۲ میلیارد و ۷۰۰ درحوزه آبخیزداری در این روستا هزینه شده است و نقشه اجرای مقررات و رفع تداخلات اجرا شده است و حفر چاه در بحث محرومیت زدایی بخش پیشخور در برنامه شهرستان قرار دارد.

🔸️شایان ذکر است فرو نشست قنات، عدم وجود شبکه آب رسانی، کانال انتقال آب به مزارع ، اختصاص زمین جهت ساخت و ساز و راه روستا از مشکلات مطرح شده از سوی اهالی در این برنامه بود که برای رفع آنها تصمیماتی اتخاذ گردید.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی