جلسه شورای ترافیک شهرستان تویسرکان برگزار شد

جلسه شورای ترافیک شهرستان تویسرکان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان تویسرکان، آخرین جلسه شورای ترافیک شهرستان تویسرکان برگزار شد. علیرضا اسماعیل بگی معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری ضمن تقدیر از عملکرد اعضای شورا، بر ضرورت بهبود زیرساخت‌های ترافیکی، کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ رانندگی تأکید کرد.
معاون برنامه ریزی و عمرانی فرمانداری با اشاره به مسافران نوروزی، بر ضرورت تدوین راهکارهای اجرایی برای کاهش ترافیک در ایام تعطیلات تأکید کرد و گفت:ورود مسافران به شهرستان تویسرکان هر سال افزایش می‌یابد و باید در مدیریت ترافیک، به‌ویژه در معابر اصلی تدابیر لازم دیده شود.
وی همچنین به وضعیت حمل‌ونقل عمومی درون‌شهری و برون شهری اشاره کرد و افزود: نظافت وسایل نقلیه عمومی و رعایت آداب حرفه‌ای توسط رانندگان، تأثیر مستقیمی بر رضایت شهروندان و مسافران دارد.
معاون برنامه ریزی و عمرانی در پایان از خدمات اورژانس، هلال احمر، راهور راهداری و سایر دستگاه‌های اجرایی در مدیریت ترافیک و امدادرسانی تقدیر کرد و خواستار استمرار همکاری‌ها برای کاهش تصادفات شد.
همچنین پویش نه به تصادفات توسط شبکه بهداشت و درمان در جلسه مطرح و تصمیماتی اتخاذ گردید
این جلسه به عنوان آخرین نشست شورای ترافیک شهرستان تویسرکان در سال جاری برگزار شد و تصمیمات مهمی در زمینه کاهش تصادفات، بهبود کیفیت حمل‌ونقل عمومی و مدیریت ترافیک نوروزی اتخاذ شد.

 

11_40.jpeg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی