تأکید استاندار بر واگذاری اختیارات و حمایت از تولید

استاندار همدان با اشاره به تجربه موفق مدیریت محلی در بحران اخیر، خواستار تفویض اختیارات بیشتر به استان‌ها برای تصمیم‌گیری مؤثر در عرصه‌های مختلف از جمله تولید، مدیریت انرژی و سیاست‌گذاری شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، حمید ملانوری شمسی در دیدار با ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تأکید بر اینکه «کسی که در خط مقدم است باید اختیار داشته باشد»، اظهار کرد: در جریان بحران ۱۲ روزه اخیر، استان همدان بدون اتکا به مرکز توانست امور را به‌خوبی مدیریت کند. این تجربه، ظرفیت بالای استان‌ها را در اداره مستقل امور اثبات کرد.

وی با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه تولیدات بانوان در همدان که با استقبال گسترده روبه‌رو شد، این رویداد را نمادی از توانمندی زنان در عرصه اقتصاد دانست و افزود: اگر بستر لازم فراهم شود، بانوان می‌توانند نقش کلیدی در توسعه تولید ایفا کنند.

ملانوری در ادامه، مدیریت مؤثر مصرف انرژی در استان را نمونه‌ای دیگر از کارآمدی دولت محلی دانست و بیان کرد: با اولویت دادن به واحدهای تولیدی در برنامه‌ریزی برق، هم از تعطیلی خطوط تولید جلوگیری شد و هم آسیب به خانوارها به حداقل رسید.

وی با انتقاد از برخی تعصبات و ناهماهنگی‌های موجود در سطح ملی، خواستار اصلاح سازوکارهای تصمیم‌گیری در وزارت صمت شد و گفت: تولیدکننده نباید در بلاتکلیفی و سردرگمی بماند؛ وزارت صمت باید رویکردی شفاف و منسجم برای حمایت از این بخش ارائه دهد.

استاندار همدان همچنین از طراحی و اجرای «طرح سرزمینی» به عنوان الگویی موفق در سطح کشور یاد کرد که نخستین‌بار در همدان اجرایی شده و نمونه‌ای از نقش‌آفرینی استان‌ها در سیاست‌گذاری است و با اشاره به چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه زیست‌بوم نوآوری را از اولویت‌های جدی مدیریت استان برشمرد.

استاندار همدان با استناد به تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور بر لزوم تفویض اختیار به استان‌ها، تاکید کرد: وزارتخانه‌ها باید با اعتماد به ظرفیت‌های محلی، فرآیند تصمیم‌سازی را از مرکز به استان‌ها واگذار کنند. تحقق جهش تولید در گرو کاهش بروکراسی و استفاده حداکثری از توان استان‌هاست.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی