استاندار همدان: همدان آماده میزبانی شایسته از کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت است

 photo_2025-06-09_10-46-14.jpg

 استاندار همدان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه گردشگری سلامت، از آمادگی کامل برای میزبانی از کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، حمید ملانوری شمسی در گفت‌وگو با رادیو فرهنگ پیرامون برگزاری سومین کنفوبیشن گردشگری سلامت به میزبانی استان همدان، اظهارکرد: برگزاری این رویداد بین‌المللی فرصت بسیار ارزشمندی است تا ظرفیت‌های بی‌نظیر استان همدان در حوزه گردشگری، به‌ویژه گردشگری سلامت، به کشورهای عضو اکو و سایر مهمانان خارجی معرفی شود. تاکنون نیز کشورهایی مانند عمان، روسیه و اقلیم کردستان برای حضور در این کنفرانس اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی افزود: استان همدان با برخورداری از بیش از ۱۹۰۰ جاذبه طبیعی و تاریخی، از جمله آثار ثبت جهانی مانند غارعلیصدر، تپه‌های هگمتانه و کتیبه‌های گنجنامه، یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور به‌شمار می‌رود و همچنین، ثبت جهانی شهر لالجین به‌عنوان شهر جهانی سفال و ثبت ملی مبل و منبت، جایگاه ویژه‌ای به استان در حوزه صنایع‌دستی داده است.

استاندار همدان با تأکید بر زیرساخت‌های مناسب حمل‌ونقل و بهداشت و درمان در استان عنوان کرد: استان همدان از نظر زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و در حوزه سلامت نیز با داشتن ۱۰ مرکز درمانی فعال در گردشگری سلامت، به بیماران داخلی و خارجی خدمات ارائه می‌دهد.

ملانوری تاکید کرد: همدان نه تنها پایتخت تاریخ و تمدن ایران است، بلکه با بهره‌مندی از ۱۳۰۰ گونه گیاه دارویی و حضور حکیم فرزانه، بوعلی سینا، در طول تاریخ همواره در حوزه درمان و طب سنتی پیشگام بوده است.

وی در پایان افزود: میزبانی از کنفرانس گردشگری سلامت، ضمن معرفی بهتر ظرفیت‌های استان، موجب ارتقاء خدمات سلامت، جذب سرمایه‌گذاری، توسعه تعاملات بین‌المللی و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی است که در ابتدا به نفع مردم استان و سپس به تثبیت جایگاه گردشگری همدان در سطح ملی و بین‌المللی کمک خواهد کرد.

photo_2025-06-09_10-46-15.jpg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی