برگزاری جلسه بررسی مولدسازی املاک مازاد دستگاه‌های دولتی شهرستان به ریاست فرماندار

🔵 برگزاری جلسه بررسی مولدسازی املاک مازاد دستگاه‌های دولتی شهرستان به ریاست فرماندار

 

🔷️جلسه بررسی مولدسازی املاک مازاد دستگاه‌های دولتی شهرستان به ریاست جناب آقای سلیمان نظری‌دوست، فرماندار محترم شهرستان، و با حضور جمعی از مسئولین دستگاه‌های اجرایی در محل اتاق فرماندار برگزار شد.

 

🔹️ در این جلسه، آقای نظری‌دوست با اشاره به دستور صریح و تأکید ریاست محترم جمهور در خصوص تعیین تکلیف املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی، بر لزوم اقدام سریع و هماهنگ دستگاه‌ها بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی تأکید کرد.

🔹️وی تصریح کرد: «املاک مازاد ادارات و نهادهای دولتی در سطح شهرستان باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن تعیین تکلیف شده و در مسیر مولدسازی قرار گیرند.»

 

🔹️فرماندار افزود: اجرای این سیاست، گامی مهم در بهره‌وری از منابع راکد و کمک به توسعه شهرستان خواهد بود. در ادامه جلسه، هر یک از روئسای دستگاه‌های اجرایی گزارشی از وضعیت املاک مازاد تحت اختیار خود ارائه کردند و بر آمادگی جهت همکاری در اجرای مصوبات تأکید شد.

 

🕰 ساعت: ۸:۰۰

🗓 یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

        ‏‏┄┄┅┅┅☫🇮🇷☫┅┅┅┄

پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان اسدآباد

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی