فرماندار تویسرکان: التزام به حقیقت و تعهد به نظام و کشور دو ویژگی مهم یک رسانه است/تکمیل پروژه های نیمه تعطیل، جهش ملی مسکن، رفع کانون های نارضایتی مردم ، ایجاد اشتغال با رویکرد تحقق شعار سال و ساماندهی محدوده شهر از مهمترین اولویت های این شهرستان در سال

فرماندار تویسرکان: التزام به حقیقت و تعهد به نظام و کشور دو ویژگی مهم یک رسانه است/تکمیل پروژه های نیمه تعطیل، جهش ملی مسکن، رفع کانون های نارضایتی مردم ، ایجاد اشتغال با رویکرد تحقق شعار سال و ساماندهی محدوده شهر از مهمترین اولویت های این شهرستان در سال جاری است.

فرماندار شهرستان تویسرکان با اشاره به اینکه یکی از مهمترین سیاست های دولت سیزدهم تکمیل پروژه های نیمه تمام حسب ضروری بودنشان برای زندگی مردم است ، گفت : در تویسرکان ۴۱پروژه مهم زیرساختی وجود دارد که پیشرفت و توسعه شهرستان مستلزم اجرای این پروژه‌ها خواهد بود.

حسین افشاری در گفت و گو با الوند با اشاره به نقش بسزای رسانه ها در تنویر افکار عمومی در شرایط حساس امروزی اظهار داشت: رسانه در شرایط کنونی دو رسالت مهم بر عهده دارد که عبارت است از التزام به‌حقیقت و تعهد نسبت‌به نظام و کشور، التزام به‌حقیقت به این معنا که تا ما به یک درستی و واقعیت خبری نرسیدیم در مورد آن قضاوت نکرده و پس‌از اطمینان از صحت خبر آن را نشر دهیم که باید مبتنی بر علم و حقیقت باشد و موضوع دوم که همان تعهد به نظام و کشور است گاه اتفاق می افتد در لابه‌لای حوادث تلخ و شیرینی که در کشور رخ می‌دهد دشمنان نظام با توسل به بوغ های تبلیغاتی خود سعی میکنند که با تحریف واقعیت شرایط را وارونه جلوه دهند لذا بیان نقاط مثبت و امید آفرین در جامعه برای جلوگیری از سیاه نمایی جزو ویژگی‌های یک رسانه متعهد است.

مهمترین اولویت شهرستان تکمیل پروژه های نیمه تمام است

وی در ادامه با اشاره به اینکه هر گونه پیشرفت و توسعه مستلزم تدوین برنامه و داشتن یک نقشه راه است، افزود : یکی از مهمترین سیاست های دولت سیزدهم تکمیل پروژه های نیمه تمام حسب ضروری بودنشان برای زندگی مردم است که در همین راستا با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نماینده محترم شهرستان درمجلس شورای اسلامی ، پروژه های نیمه تمام تاثیر گذار تفکیک و اولویت‌بندی و سپس در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به تصویب رسید و از ابتدای سال جاری توسط استاندار محترم به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ‌شد که در شهرستان تویسرکان ۴۱ پروژه مهم زیرساختی در راستای پیشرفت و توسعه شهرستان در نظر گرفته‌شده که مستند به اسناد بالادستی است.

با طرح نهضت ملی مسکن ۲۲۶۰ تویسرکانی خانه دار می شوند

نماینده عالی دولت در شهرستان تویسرکان بحث جهش ملی مسکن را دومین برنامه مد نظر قرار گرفته پس از تکمیل پروژه های نیمه تمام در این شهرستان عنوان کرد و یادآور شد: یکی از مهمترین مطالبات مردم و جوانان در ملاقات های مردمی با رییس جمهور مهار گرانی بالاخص در حوزه مسکن است چرا که بیش‌از ۵۰ درصد هزینه هر خانوار صرف خرید مسکن یا اجاره آن میشود و این امر موجب شده خانه دار شدن قشر عظیمی از جامعه به شکل یک رویا درآید.

وی ادامه داد: در شهرستان تویسرکان بالغ بر۴۵۰۰ نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۲۲۶۰ نفر واجد شرایط دریافت مسکن هستند که احداث این تعداد واحد مسکونی علاوه بر خانه دار شدن این افراد، گردش مالی بزرگی طی دو سال در شهرستان ایجاد کرده و زمینه رونق اقتصادی را فراهم خواهد کرد.

ثبت نام از مجرد ها در طرح نهضت ملی مسکن گامی مهم در ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری خواهد بود

فرماندار تویسرکان ثبت نام از مجردها در طرح جهش ملی مسکن به شرط ازدواج در زمان تحویل را گامی مهم در راستای خانه دار شده جوانان، ترویج فرهنگ ازدواج و همچنین پاسخ به مطالبه مقام‌معظم رهبری پیرامون فرزند آوری برشمرد.

افشاری تلاش برای رفع کانون نارضایتی های مردمی از جمله رفع بروکراسی های اداری و زمان بر و تبعیض در پرداخت تسهیلات بانکی و همچنین پیگیری برای بکارگیری و جذب پزشکان عمومی و متخصص را از دیگر برنامه‌های در دستور کار در سال جاری ذکر کرد.

 تعداد شرکت های دارویی در تویسرکان طی سال جاری دو برابر می شود

وی گریزی نیز به اهم فعالیت های اقتصادی صورت گرفته در راستای تحقق شعار سال (تولید دانش بنیان، اشتغال آفرین) زد و بیان داشت: در سال جاری تعهد اشتغال شهرستان ۱۸۰۵ نفر است که مهمترین راهکار تحقق آن ایجاد صنایع بزرگ ، متوسط و اشتغال خانگی و کوچک است که در بخش صنایع بزرگ از تعدادی سرمایه‌گذار بزرگ استانی و خارجی دعوت شد و برخی جواز تاسیس خود را اخذ کرده و شروع به کار کردندکه در این مقوله سعی داریم تعدادشرکت‌های فعال دارو سازی در شهر سرکان را که از قطب های دارو سازی در کشور است رااز سه شرکت به شش شرکت ارتقاء دهیم که با تامین برق مشکلی برای آغاز فعالیت آنها نخواهد بود.

تولید ۵۰ محصول از گردو در دستور کار قرار گرفته است

فرماندار تویسرکان همچنین از گرد آوری طرحی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و اداره صمت در حوزه صنایع تبدیلی گردو خبر داد و گفت: در طرح فوق از کلیه اجزای گردو که شامل برگ، پوست سبز، پوست سخت و تیغه های جداکننده مغز است بیش از ۵۰ محصول تولید میشود که بخشی از آن دانش بنیان بوده و می توان آنرا صادر و برای شهرستان و استان ارز آوری کرد.

تولید پیوندک گردو کشور را از واردات این محصول بی نیاز کرد

افشاری خاطر نشان کرد: تولید و بومی سازی پیوندک گردو در این شهرستان عاملی مهم در حفظ ژن وکیفیت گردو تویسرکان است که توانسته علاوه بر قطع وابستگی به خارج، کشور را از واردات این محصول بی نیاز و مانع از فروش گردو دیگر شهرها با نام تویسرکان شود.

سید شهاب روستایی که نیروی بیکار ندارد

فرماندار تویسرکان با اشاره به اینکه مبل و منبت یکی از پتانسیل ها و ظرفیت های بزرگ این شهرستان در حوزه صنایع دستی است که عمدتاً در روستاها رواج دارد، گفت : در روستای سید شهاب که بزرگترین روستای تویسرکان با جمعیتی بالغ بر ۳۷۰۰نفر است این صنعت به شکلی رواج دارد که نیروی بیکار در این روستا وجود ندارد و در سطح شهرستان نیز ۴۲۰۰کارگاه مشغول به فعالیت بوده که ۱۷۰۰اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

ایجاد زیر ساخت در شهرک های صنعتی زمینه ترغیب سرمایه گذاران را فراهم می کند

وی تلاش جهت افزایش تعداد شهرک های صنعتی شهرستان را در بستر سازی و ترغیب سرمایه گذاران جهت سرمایه‌گذاری بسیار حایز اهمیت دانست و اضافه کرد: یکی از مواردی که می‌تواند در ترغیب سرمایه گذاران و جلب نظر آنها موثر باشد تامین زمین و فراهم شدن زیر ساخت ها است که در این مسیر شش شهرک برای تویسرکان پیش‌بینی شده که یک شهرک تکمیل و شهرک دیگر بخشی از آن واگذار و تعدادی صنایع در آن مستقر شده‌اند و تلاش داریم الباقی این شهرک‌ها و نواحی صنعتی راتکمیل و صنایع بزرگی را در آنجا مستقر نماییم.

تویسرکان دومین شهرستان استان همدان از لحاظ آثار تاریخی است

به گفته افشاری، تویسرکان دومین شهرستان استان، پس از همدان از لحاظ تعداد جاذبه‌ها و آثار تاریخی و طبیعی است و در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی حرف های بسیاری برای گفتن دارد که بحث سامان‌دهی بارگاه حیقوق نبی یکی از مواردی است که می تواند درتوسعه گردشگری تویسرکان موثر باشد که طرح اولیه آن پس‌از دو سال به تصویب هیئت‌امنا رسیده و تامین اعتبار اولیه آن در سفر آتی ریاست جمهور به استان همدان پیش بینی شده است.

وی ایجاد پارک‌های منطقه‌ای و در دست احداث بودن دو پارک بزرگ از سوی شهرداری و شورای شهر و همچنین مجموعه گردشگری تپه نور الشهدا را از اهم اقدامات برای رفاه خانواده ها و افزایش نشاط اجتماعی در سطح این شهر نام برد.

برخورد با ساخت و ساز های غیر مجاز شتاب می‌گیرد

این مقام دولتی در پایان، برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز برای حفظ بافت و هویت شهر را لازم و حیاتی دانست و گفت: تلاش داریم مانع از ساخت و ساز های غیر مجاز شویم چرا که بستر را برای سو استفاده کنندگان فراهم کرده و به حقوق عموم مردم لطمه میزند که به همین منظور کمیسیون ماده صد را فعال کردیم و در صورت ساخت و ساز جز به حکم تخریب بسنده نخواهیم کرد تا شهر از هویت خود خارج نشود.

photo_2022-04-17_00-26-55.jpg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی